Bet365 Pariuri Sportive

 

Vot Acum     • De a
    : 23-01-2009

  • Vizitat: 4487 veces


5883 Voturi

Bonus de 100%. Bonus de 200 RON la pariuri sportive.


Bet365 Group Limited este unul dintre liderii de jocuri şi de pariuri din Marea Britanie. Compania se află īn posesia unei licenţe īn Marea Britanie din 1974 şi are īn prezent peste 600 de angajaţi.
bet365 Group Limited opereaza un call center sau "Call Center", care funcţionează īn 24 oră īn fiecare zi a săptămānii, unde a gestionat toate pariurile online. Centrul este situat īn oraşul Stoke-on-Trent (Anglia) şi va oferi serviciile noastre, la peste 900,000 de clienţi īn 140 de ţări din īntreaga lume. Lui site-ul este disponibil intr-o varietate de limbi, cu un client de servicii īn fiecare dintre aceste limbi.
Īn plus faţă de pariuri sportive, care le oferă o primă clasă cazinou şi mese de poker online. Portofoliul de sistem doar īnseamnă că aveţi posibilitatea să utilizaţi acelaşi nume de utilizator, parola şi metoda de plată pentru diferite servicii oferite cu un minim de neplăcere la client.
Şi, de asemenea, pentru pace tuturor clienţilor săi, bet365 este afiliat la IBAS, ALARA Serviciul Independent de pariuri de arbitraj, astfel īncāt să fie de acord cu tine sa finală rezoluţie īn orice conflict de interese care pot apărea īntre companie şi clienţii săi.
Oferirea de tot felul de jocuri, casino, poker, pariuri sportive, etc ... De la un singur portofoliu, care permite utilizatorului de a accesa de la un singur nume de utilizator şi o parolă pentru accesul mai facil.
Are o gama larga de sporturi de pariuri cu caracteristici speciale, inclusiv īn cazul īn care ne putem forma alegerea noastră pariuri ca marire sau de a reduce handicapul, etc .... De asemenea oferă pariuri pe LIVE!
Serviciul pentru clienţi 24 de ore pe zi.
Bet365 are o mare plasă de siguranţă şi este afiliat la IBAS, independent de arbitraj de servicii de pariuri care conflictele de interese dintre clienţii lor, iar compania va respecta deciziile pe acesta din urmă poate fi determinat de către organism.
Varietate de metode pentru depozite şi retrageri de la tradiţional prin transfer bancar, card de credit pana la metode de plată, precum şi Neteller Moneybookers.

bet365

Comentarii

 

Înainte de a vă face comentarii registru